DSC 0253

Frederikssund Vikingespil havde 70-års jubilæum i 2021. 70 år med vikinger på det smukkeste sted i hele Frederikssund. Vi valgt derfor at lave en jubilæumsgave til alle byens børn, og alle andre elever og lærere, der skulle have lyst til at bruge vores materiale.

En gruppe af læreruddannede vikinger, med hvert deres fagområde, gik sammen om at udvikle undervisningsmateriale for Frederikssund Vikingespil. Vi har taget udgangspunkt i at dække de tre områder, som vi synes Frederikssund Vikingespil dækker over. Selve vikingespillet og foreningen, formidling af vikingetiden, samt det naturskønne område, som vi befinder os i. Materialet dækker helt fra skolegrupper i børnehaven til folkeskolens afgangsprøve, men i forskellige fag.

Materialet lægger op til, at man besøger os på Kalvøen, fx når man skal tage prøver fra fjorden eller lave matematiske opgaver. Dog er der til en del af materialet alternative forslag, hvis man ikke har mulighed for at komme på besøg.

Der er udarbejdet lærervejledninger til alle forløb, som du kan finde her på hjemmesiden.

Hvis du har input eller feedback til vores materiale, tager vi meget gerne imod det. Skriv en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., så skal det nok lande rette sted.

Rigtig god fornøjelse.

Oversigt:

Dansk:

Elevark - Indskoling, mellemtrin og udskoling, herunder afgangsprøvesæt

Lærervejledning - dansk

Matematik:

Elevark - Skolegruppe i børnehaven, samt indskoling

Lærervejledning - matematik

Religion og historie:

Elevark - Mellemtrin

Lærervejledning - Religion og historie

Naturfag/Biologi:

Elevark - Udskoling

Lærervejledning - Naturfag/biologi

 

English French German