Vi indbyder til audition til årets Vikingespil ”Skjoldunge” i Valhal søndag den 5. januar 2020 med instruktør Bo Skødebjerg. Adressen er Kalvøvej 26, 3600 Frederikssund.

Bemærk! Der er kun denne ene audition.

Er man forhindret f.eks. på grund af arbejde, og gerne vil i betragtning til en talerolle, så giv besked til Vikingespilsudvalget (se mail/mobilnr. nedenfor).

Vi starter med børnene (til og med 14 år) kl. 10.00 – 12.00, og derefter følger de voksne (fra 15 år), der kan tilmelde sig enten kl. 12.30-14.30 eller 15.00-17.30.

OBS: Børn, der ønsker at være med i Vikingespillet, skal have en voksenansvarlig, der også deltager aktivt, enten på scenen eller med opgaver bag scenen.

Hvis du efterfølgende får tilbudt en rolle, skal du være opmærksom på, at der er følgende krav:

En høj fremmødeprocent til prøver.

En høj fremmødeprocent til fægtetræning, hvis rollen kræver, at du skal fægte. Der er fægtetræning om torsdagen kl. 19. Der er også fægtetræning på søndage. Kontakt Mikkel Holst, hvis der er spørgsmål til fægtetræningen herunder omfanget.

Tid og lyst til at lære at ride, hvis rollen kræver det.

Mulighed for at lade hår og skæg gro passende til rollen - og ikke blive klippet lige inden premieren (dette aftales nærmere med instruktøren).

Villighed til at acceptere kostumer, der måske ikke lige er ens personlige smag.

Indspilning i lydstudiet er fastsat til perioden: Lørdag d. 25. april til torsdag d. 30. april 2020.

Da der ikke accepteres afbud i indspilningsperioden, er det vigtigt, at du kan disse dage, hvis du ønsker en talerolle i årets forestilling. Lydindspilningen foregår i Kim Nielsens lydstudie, Frederiksborgvej 9, Frederikssund.

TILMELDING

Meld dig til audition ved at skrive til Vikingespilsudvalget: Mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. og husk at skrive hvilket tidspunkt du tilmelder dig.
OBS: Auditionstekster tilsendes ved tilmelding!
Deadline for tilmelding: 4. januar 2020 kl. 12.00.

NYT NYT NYT

Når du tilmelder dig selv eller dit barn til audition, skal du samtidig give samtykke til, at Vikingespillets fotografer kan tage billeder af dig i forbindelse med prøver, events, markeder og forestilling. Billederne bruges til markedsføring og formidling af Vikingespillets aktiviteter. Billeder videregives ikke til tredjemand uden samtykke.

De bedste hilsner fra
Vikingespilsudvalget

Lene Helth, Line Helth, Lotte Hansen, Mikkel Holst, Camilla Dupont og Lise-Lotte Samsøe

daenfifrdeitnoptruessv