Skjoldunge
AFLYST PGA. CORONA-SITUATIONEN

Det spørgsmål hører vi ofte.
Svaret er: Der stilles ikke krav til, hvilke talenter folk har. Det er nok at have interesse og lyst til at være med i det fællesskab, der er i forbindelse med at lave en teaterforestilling.

Kontakt This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  for tilmeldingsblanket.

Foreningen Frederikssund Vikingespil
Info-pjece
Vedtægter
Regler for børn og unge

fart over feltet foto peter hesselø

Dét at deltage i Vikingespillene i Frederikssund er noget ganske særligt. Det er for mange en livsstil, for andre blot en sommeraktivitet. Men inden man ser sig om, kan man nemt blive grebet af Vikingespillets ånd - om man så kan sige - og så er man viking hele året. Der er nemlig også uden for selve prøve- og spillesæsonen (maj-juni-juli) en del aktiviteter blandt vikingerne.

3 kamp 2017

Har man ambitioner om at få talerolle i Vikingespillet skal man tilmelde sig audition i januar. Sæsonen starter i januar.
Datoen for 2020: Søndag den 5. januar fra kl. 10. Nærmere info om tilmelding m.v.: se nederst på denne side.

Har man lyst til at deltage som statist/aktør, kan man møde op på vores stormøde i marts/april og melde sig til. Sæsonen starter i maj-juni.

Har man planer om at blive fægter, skal man være opmærksom på, at der er træning hele året, som udgangspunkt en gang om ugen.
Sætter du X ved Fægter på tilmeldingsblanketten, vil du blive kontaktet af en af vores fægtetrænere for nærmere info og aftale.

Har man blot lyst til at deltage i Vikingespillene uden at skulle på scenen, er der mange forskellige spændende jobs bag scenen - f.eks. på systuen, i vores kiosker, som guide, i vagtordningen etc.
Ring 4296 95 96 eller mød op på stormødet i marts/april.  Sæsonstart er individuel.

valhal torv web


Dato for audition til Vikingespil samt stormøde annonceres her på hjemmesiden og desuden i de lokale aviser i Frederikssund kommune.
Audition til vikingespil 2020: Søndag den 5. januar 2020 fra kl. 10. Tilmelding. Nærmere info 
Deadline for tilmelding: 4. januar 2020 kl. 12.00.


Derudover kan vi fortælle, at vi har et Modtagelsesudvalg, der tager sig af nye vikinger, når man har meldt sig under fanerne.

Vores motto er: 
'Det er sjovt at spille Vikingespil' 

   Kom og vær med!

daenfifrdeitnoptruessv