Tak for i år
Vi ses i 2019

Louise Schouw 2017  
Louise Schouw

 
Er uddannet skuespiller i Danmark, teaterinstruktør i USA og har taget “The European Diploma in Cultural Project Management” i EU. Som instruktør har hun bl.a. instrueret på Aalborg Teater, seks forestillinger på Taastrup Teater og otte sommerforestillinger for Ruds Vedby Borgspil - samt et hav af forestillinger på sit eget teater. Hun er teaterchef på Louise Schouw Teater, som med tiden er blevet et af Danmarks største turnerende teatre med ca. 300 opførelser og 45 teaterfolk på lønningslisten årligt. Teatret spiller forestillinger over hele landet for alle slags mennesker: store forestillinger på f.eks. Folketeatret og i Musikhuset Aarhus - og små forestillinger i børnehaver, på biblioteker, i ældrecentre, kulturhuse osv.

Louise har stor erfaring i at “dirigere” forestillinger med mange folk og har tidligere arbejdet med teaterprojekter med op til 300 medvirkende.

Hun glæder sig meget til igen i år at arbejde med Frederikssund-Vikingerne, som i 2018 opfører “Heids Hævn" på Vikingescenen i Frederikssund.

daenfifrdeitnoptruessv